E-poster uppladdning

E-poster uppladdning

Alla E-Posters är tillgängliga för visning online före, under och efter konferensen. Under konferensen schemaläggs inte affischerna, men de kan ses och diskuteras med författaren när som helst. Om du vill ansluta för att träffa författaren kan du göra det via den digitala plattformen. Du kan också ladda ner affischer som högupplösta PDF-dokument via den digitala plattformen.

Deadline
Sista dagen för att ladda upp din poster är 5 augusti

 

Mallar
klicka på en mall för att ladda ner den

poster_1

Mall 1

poster_1

Mall 2

poster_1

Mall 3

poster_1

Mall 4

Använd en av mallarna ovan som utgångspunkt när du gör din E-Poster. Presentationen sparas sedan som en PDF utan att innehåll flyttas. Om du inte använder någon av följande mallar ska E-Posterns storlek vara 1080 × 1920 pixlar (bredd x höjd) eller ställa in 62,26 × 110,69 cm i PowerPoint. När du är klar med din poster i PowerPoint konverterar du den till PDF genom att klicka på Arkiv -> Exportera -> Välj sedan PDF-format och klicka på Spara.

Stor fil?

Om den resulterande E-Posterns PDF-filstorlek är mer än 20 MB kan du lokalt göra en kopia av din PowerPoint-fil och försöka minska filstorleken. I PowerPoint ska detta vara på Arkiv> Komprimera bilder och du kan använda antingen Bildkvalitetsutskrift eller på skärmen, se nedan. Exportera sedan till PDF igen. Kontrollera att bilderna inte har för låg upplösning efter att filstorleken har minskat.

Uppladdning E-Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När du har skapat din E-Poster som PDF går du till abstrakt-systemet och loggar in med din information. Om du har glömt din inloggningsinformation hittar du dessa i ditt bekräftelsemail som skickades när du skapade ditt konto. Om du inte hittar e-postmeddelandet kan du klicka på länken “Glömt lösenord?” och fyll i ditt e-postmeddelande som du använde när du skickade ditt abstrakt och du kommer då att få ett e-postmeddelande som skickas till dig med instruktioner för att skapa ett nytt lösenord.

När du har loggat in på systemet ser du dina skickade abstrakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka på “Ladda upp poster” och klicka sedan på “Välj poster (PDF)”, välj din e-poster (som sparad i PDF-format). När e-posterm har laddats upp kan du se dina poster genom att klicka på länken “Visa”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du har problem med att ladda upp din e-poster, skicka ett e-postmeddelande till abstracts.kirurg2021@appinconf.com

Kontakt

Konferenssekretariat
För praktiska frågor kontakta Akademikonferens
Tel: 018-672059
Växel: 018-671003

 

Viktiga datum

1 mars: Inlämning av abstracts
31 mars: Deadline abstract submission
7 april: Förlängd deadline för abstract inlämning
15 april: Anmälan öppnar
15 maj: Besked om inlämnat abstract
5 augusti: Ladda upp presentation
5 augusti: Ladda upp E-Poster
23-27 augusti: Kirurgveckan 2021

Arrangeras av